NON-STOP Autómentő - Autómentés Budapest

GYORS KISZÁLLÁS

 

Autómentő Budapest - Autómentés - Darus autómentés

Non-stop autómentés, darus mentés 3.5 tonnáig RAKOMÁNYBIZTOSÍTÁSSAL. Gyors kiszállás, 20 éves tapasztalat! Legyen szó műszaki meghibásodásról, egy gurulásképtelen sérült autóról, “P”-ben maradt automata váltós járműről, mélygarázsban rekedt terepjáróról, vagy árokba borult pick-up-ról.

Mercedes-Benz Sprinter autómentőinkkel szinte minden mentési feladatot megbízhatóan végre tudunk hajtani a lehető legrövidebb idő alatt, a lehető legalacsonyabb szinten tartva a mentés vagy szállítás költségét.

 

Leggyakoribb autómentési típusok Budapesten, és autópályákon

 

Állandó négy kerék-meghajtás, P-ben vagy kormányzárban ragadt gépjármű

Az automata váltók térhódításával egyre nagyobb számban fordul elő olyan eset, melyben a gépkocsi váltókarja nem mozdítható a “Parkoló” állásból, azaz az autó váltója P állásban reked. A modern elektronikus kormányzárak is sok esetben mondják fel a szolgáltatot, emiatt a leparkolt gépjármű kormányozhatatlanná, beindíthatatlanná válik.

Miét kell a darus autómentő?

Ilyenkor a gépkocsi csak oly módon mozdítható és autómentővel szállítható, hogy a váltó által hajtott, jelen esetben rögzített tengelyt daruval megemeljük, vagy a kerekek alá autómozgató zsámolyt helyezünk. Amennyiben a problémát tovább súlyosbítja az a tény, hogy állandó 4 kerék meghajtású a jármű hajtási módja, abban az esetben mindkét tengelyt, tehát mindnégy kereket emelve kell magát a gépkocsit autómentővel szállítani.

Darus autómentő Budapest

 

HÍVÁS MOST +36 30 967 4144

 

 

Elektromos autó - Autómentés Budapest

Elektromos autó hatótáv nélkül - Platós autómentő

Az elektromos autók térhódításának hála egyre több tisztán elektromos meghajtású autó vesz részt a forgalomban.

Sajnos előfordul néhány eset, mikor a hatótávot a sofőr rosszul számítja ki, és nem jut el a legközelebbi töltőpontig, vagy otthonáig.

Ebben az esetben a járművek bonyolult és kényes elektromos rendszerét háborítatlanul hagyva a legjobb döntés a lemerült autót platós autómentőre tenni amennyiben parkolóállásból ki lehet venni a váltókapcsolót. Ha nem, akkor darus autómentővel a legközelebbi töltőpontra szállítani.

Ott már akár az autómentőn elkezdődhet a töltés és pár perc után az e-autó már a saját "lábán" állhat le a platóról.

 

HÍVÁS MOST +36 30 967 4144

 

Árokból mentés - Autómentés Budapest

A mentési feladatok közül az egyik legnagyobb kihívást az árokból, esetleg útról lesodródott, vagy padkára csúszott autó mentése jelenti.

A járműben okozott további kár elkerülése érdekében speciális daruval ellátott autómentő tehergépkocsink nyújtja a legjobb megoldást. Nagy távolságba kitolható darugém segítségével több lépésben biztonságosan az útpályára tudjuk helyezni az úttestet elhagyott járművet.

HÍVÁS MOST +36 30 967 4144

Autómentő Budapest - EFFI Autómentő

 

 

Nagyméretű személy és tehergépkocsi autómentés

Nagyméretű személy és tehergépkocsi autómentés

A nagyméretű személy - és tehergépkocsik a legtöbb autómentő szolgáltató számára problémát jelentenek.

De nem nekünk!


Lehet hosszú, lehet magas, lehet nagy tömegű; nagyméretű hidroplatós és darus autómentőinkkel a legtöbb esetet kezelni tudjuk. Személygépkocsik esetében a platón biztonságosan tudjuk elhelyezni és rögzíteni a járművet.

Ugyanez igaz a darus autómentőre, azzal azonban nagyobb befoglaló méretű tehergépkocsi is biztonságosan, és az előírásoknak megfelelően szállítható.

HÍVÁS MOST +36 30 967 4144

 

 

Borult jármű mentése darus autómentővel

Sajnos előfordul, hogy a gépkocsi különféle okokból felborul. Bekövetkezhet ez akár a sofőr, akár a körülmények hibája miatt, a borult gépkocsit a baleset helyszínéről el kell szállítani.

A modern autók tömege a legtöbb esetben eléri, sőt meghaladja a 1,5 tonnát. Hogy ezt a mértékű tömeget biztonságosan a "lábára" lehessen állítani, a darus autómentő az optimális választás.

Ezzel ugyanis olyan kontrolláltan lehet a gépkocsit normális helyzetébe visszahozni, hogy sem a környezetben, sem más dologban nem esik kár.

HÍVÁS MOST +36 30 967 4144

Borult jármű mentése Darus autómentővel Budapesten

 

Lemerült akkumulátor - Bukázás Budapest

Lemerült az akkumulátor? Mi bebikázzuk!

Egy autó bikázásához megfelelő szerszámokra és szaktudásra van szükség, mellyel cégünk összes dolgozója rendelkezik. Minden autónkban van az indításhoz szükséges szabvány indítókábel, az akkumulátor töltöttségének mérésére használt eszköz, illetve ha sikertelen lenne az akkumulátor „bikázása”, akár szerződött partnerhez vagy az ügyfél által megnevezett szervizbe tudjuk szállítani az autót. Munkatársaink a kiállást követően akár 10-15 percen belül „újraélesztik” lemerült akkumulátorát.

Bikázás Budapest egész területén!

HÍVÁS MOST +36 30 967 4144

 Személyes adatok

 *
 *
+36
 *

Szállítási adatok

 *