NON-STOP Autószállítás - trélerezés

GYORS KISZÁLLÁS

 

Tréleres autószállítás belföldön bárhova bármikor!

Autószállítás szolgáltatásunkat a nap 24 órájában igénybe veheti.
Legyen szó előre betervezett vagy sürgős, autószállításról akár az éjszaka közepén, mi megoldjuk.
Tréleres autószállítás mellett igény veheti autómentő szolgáltatásunkat is.

 

Amikor elindul dolgozni vagy esetleg kirándulni, gépjárművével előfordulhatnak váratlan problémák. Budapesten, vidéken vagy akár autópályán-autóúton is történhetnek balesetek illetve műszaki meghibásodás. Ezekben a váratlan helyzetekben kínál cégünk gyors megoldást.

 

Cégünk központjában a nap 24 órájában szakértő kollégánk fogadja hívását.

 

A beszélgetés alkalmával tájékoztatást kérünk, a gépjármű típusáról, és a fennálló problémáról (műszaki hiba vagy sérült autó) és hogy pontosan hol találjuk meg az autót. Ezeknek az információknak a pontos megadása fontos számunkra, hogy a lehető leggyorsabban a legjobb segítséget tudjuk Önnek küldeni, illetve az ár kalkulálásnál is fontos szerepet játszanak.

Autószállító tréleres autóink éves autópálya matricával és teljes körű rakománybiztosítással rendelkeznek. Tehát a telefonon vagy akár e-mail-ben küldött árajánlatra már nem rakódnak többletköltségek, a megrendelőt nem érhetik váratlan kiadások.

A biztosítók a számláinkat befogadják, mert nincs túlszámlázás az autószállítás kapcsán.

 

Autószállítás, autómentés ár

 

Az autószállítás költsége attól függ, hogy „sima” szállításról vagy egy speciális mentésről van szó.
Előfordulnak olyan esetek, hogy elég egy tréler, de egy futómű sérült autóhoz speciális darus autószállítóra van szükség a sérülésmentes szállításhoz.

A téli csúszós úton, vagy akár ha egy állat kiszalad autónk elé elkerülhetetlen egy hirtelen kormánymozdulat, mely akár árokba csúszáshoz is vezethet. Ilyen esetben is speciális darus autómentésre van szükség. Először a gépjármű kiemelésérő majd elszállításáról gondoskodunk.

Gépkocsiját minden esetben az Ön által megjelölt helyre szállítjuk, legyen ez akár Budapesten vagy akár vidéki városban, településen lévő autószerviz, őrzött parkoló vagy akár az ügyfél saját lakhelye. Igény szerint tudunk ajánlani megbízható autószerelőt, villamossági szerelőt vagy akár karosszéria lakatos műhelyt.

 

Nemcsak személygépkocsik,
hanem teherautók mentését és szállítását is vállaljuk 3,5 tonnáig.

 

A magasított, hosszított tehergépjárművek szállítását emelve, darus autószállítóval tudjuk megoldani.

Autópályás autómentés (M1; M7; M5; M6; M3; M0 autóút) fontos szabályok

Az autó meghibásodása esetén próbáljunk minél gyorsabban a leállósávba húzódni. Nagyon fontos, hogy azonnal vegyünk fel láthatósági mellényt és az elakadásjelző háromszöget 150-200 méterre állítsuk fel a gépkocsi mögé.

Lehetőség szerint NE a gépkocsiban, hanem a szalagkorlát mögött néhány lépéssel várakozzunk, amíg megérkezik a segítség.

Amikor kolégánk a helyszínre érkezett akkor sem szabad a szalagkorláton kívül tartózkodni az autó utasainak. A felpakolás idejére is a biztonságosabb, elzárt részen kell tartózkodni, ezzel segítve munkáját, akinek így „csak” saját magára és munkájára kell figyelni.

Amikor az autó biztonságosan rögzítve van az trélerre és minden indulásra kész már csak egy dolgot ne felejtsünk el magunkkal vinni: az elakadásjelző háromszöget. Már indulhatunk is az autómentővel a megadott címre.

 Személyes adatok

 *
 *
+36
 *

Szállítási adatok

 *
 *
 *